Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Gyakran ismételt kérdések

REGISZTRÁCIÓ, BELÉPÉS, SZEMÉLYES ADATOK

 

 • Lehet regisztráció nélkül vásárolni?

A konyvcentrum.hu oldalon csak regisztrált felhasználóként tud vásárolni. A rövid regisztrációs folyamat során, kérjük, valós e-mail- címet és telefonszámot adjon meg, mert a megadott e-mail- címre rendszerünk automatikus levelet küld, amelyben egytalálható linkre kattintva meg kell erősítenie regisztrációját, a telefonszáma pedig a csomagküldésben segít. 

 • Nem kaptam regisztrációt megerősítő e-mailt?

Kérjük, ellenőrizze a levelezőjében a levélszemét vagy spam mappáját is, előfordulhat ugyanis, hogy a levelezőrendszer oda szűri a regisztrációs linket tartalmazó üzenetet.

 • Hol tudom megváltoztatni a személyes adataimat?

Személyes adatait belépést követően a jobb felső sarokból lenyíló „Fiók” gombra kattintva tudja megváltoztatni., azonban Aamennyiben meglévő előfizetése adatait kívánja megváltoztatni, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

 • Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavam?

Amennyiben elfelejtette a jelszavát, új jelszót erre linkre kattintva tud kérni a regisztrációkor megadott e-mail- címére. Ha nem fér hozzá ehhez az e-mail- címéhez, akkor újbólra regisztrálnia kell az oldalra, ebben az esetben azonban a korábbi rendeléseinek listája és személyes adatai nem lesznek tovább elérhetők.

 • Regisztrálhatok-e a cégem nevében?

Természetesen cégként is regisztrálhat, megrendeléskor cége adószámát feltétlenül fel kell tüntetnie.

 

SZÁLLÍTÁS ÉS KÉZBESÍTÉS

 

 • Megadhatok külön szállítási és számlázási címet?

Megrendeléskor lehetősége van a szállítási címe megadását követően egy ettől eltérő számlázási címet megadni.

 • Megadhatok több szállítási címet is?

Lehetőség szerint ilyenkor legyen kedves új megrendelést leadni az egyes termékekre. Amennyiben mégis egyszerre több terméket vásárol, és termékenként eltérő szállítási címet szeretne megadni hozzájuk, kérjük, megrendeléskor írja bele az erre vonatkozó információkat a Megjegyzés rovatunkba. 

 • Van kézbesítési díj?

Megrendelése esetén kézbesítési díjat számolhatunk fel, ennek díját a termék kosárba helyezését követően, a Pénztár oldalon feltüntetjük.

 • Mikor kézbesítik a megrendelt könyvemet?

A termék megrendelése után csomagban, futárszolgálattal - legkésőbb 10 munkanapon belül (kb. 2 hét) - történik a kiszállítás.

 

VÁSÁRLÁS, FIZETÉSI MÓDOK

 

 • Milyen fizetési módok vannak a konyvcentrum.hu-n?

Webáruházunkban bankkártyás fizetésre van mód, valamint a csomagját átveheti utánvéttel. Amennyiben egyéb fizetési módot szeretne igénybe venni, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

 • Ki láthatja a banki adataimat?

Fizetéskor megadott adatai teljes biztonságban vannak. A bankkártyás fizetéskor Ön a bank biztonságos oldalán adja meg az adatokat. Ezt senki nem láthatja, egyből a banki rendszerbe fut be. A biztonsági szintje ugyanakkora, mint amikor bankkártyával fizet bárhol vagy utal a bankjából. Mi sem láthatjuk az Ön adatait, amit ezen a banki oldalon ad meg. 

 

HOL ÉREM EL AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATOT?

 

Az ügyfélszolgálat a konyvcentrum.hu domain bármelyik oldaláról elérhető. Ügyfélszolgálatunk e-mail címe a következő: kiado@mediaworks.hu.

Mediaworks Ügyfélszolgálat: 

Telefonszám: +36 1 9994760;

e-mail: kiado@mediaworks.hu