Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.900 Ft
Menny.:db

Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés Sertés, marha, juh, házinyúl

Ár:
3.900 Ft
Menny.:db

Leírás

A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házinyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit. A szerző a bontáskor nyert húsrészek feldolgozásának lehetőségeivel is foglalkozik. Tárgyalja a hurka, a kolbász és hasonló finomságok készítésének menetét, a vágáskor nyert hús és egyéb termékek (sertészsír) feldolgozásának és eltartásának lehetőségeit (füstölés, hűtés, fagyasztás).

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Szerző Bernhard Gahm
Fordító Jakab Árpád
Eredeti cím Hausschlachten/Schlachten, Zerlegen, Wursten
Kiadás éve 2020
Terjedelem 94
Méret 160x210
Súly 0,3
Sorozat Házunk táján
Kiadó Mediaworks Hungary Zrt.