Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.500 Ft
Menny.:db

Füstölés / Hús, kolbászféleségek, hal

Ár:
3.500 Ft
Menny.:db

Leírás

Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa, illetve forgács beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és halak elkészítéséhez.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Szerző Egon Binder
Fordító Sulán Zsófia
Eredeti cím Räuchern Fleisch, Wurst, Fisch
Kiadás éve 2020
Terjedelem 121
Méret 130x190
Súly 0,28
Sorozat Házunk táján
Kiadó Mediaworks Hungary Zrt.