Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fizetés, szállítás

(Hatályos 2021.11.16-tól)

 

Megrendelés lépései

 1. Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a „Pénztár” gombra az oldal jobb felső sarkában.

 2. A „Kosár tartalma” dobozban tudja változtatni az egyes tételek mennyiségét és itt érvényesítheti kupon és/vagy törzsvásárlói kedvezményét.

 3. Lépjen be vagy rendelése folytatásával hozza létre regisztrációját a megrendeléshez.

 4. Ezután válasszon átvételi módot a három lehetőség közül a megfelelőre kattintva.

 5. Házhoz szállítás esetén töltse ki, illetve ellenőrizze a szállítási címet a „Szállítási adatok” menüpontban. Ha a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, azt is itt tudjakell módosítania.
  További szállítással, átvétellel kapcsolatos információkat és megjegyzéseket itt adhat meg munkatársainknak és futárszolgálatunk számára.
  Nagyon fontos, hogy házhoz szállítás esetén adja meg a telefonszámát, hogy a Futárszolgálat számára elérhető legyen.

 6. Házhoz szállítás és GLS Ponton történőos átvétel esetén kérjük adja meg aszükséges megadni a fizetés módot a "Tovább" gombra kattintva, bolti átvétel esetén átvételkor bankkártyával és készpénzzel egyaránt fizethet.

 7. Ezután összesítjük a megrendelés részleteit: - az Ön által választott termékeket, a fizetendő végösszeget, a szállítási határidőt, a z elfogadásra került kedvezményeket valamint az átvételi és fizetési módot.  tartalmazó - megrendelés részleteit. A „Megrendelés véglegesítése” gombbal fejezheti be és adhatja le rendelését.

Megrendelésének alakulását figyelemmel kísérheti oldalunkon a „Rendeléseim” menüpontban.

Megrendeléséről rendszerünk 48 órán belül automatikus visszaigazolást küld. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól.

Fizetési feltételek

Házhozszállítás: Megrendelését az átvételkor készpénzzel vagyés bankkártyával fizetheti ki. A futárszolgálat ajándékkártyát nem tud elfogadni.

GLS Pontokon: Megrendelését az átvételkor fizetheti bankkártyával. AzEzen átvételi pontokban ajándékkártyát nem tudnakják elfogadni.

Online bankkártyás fizetés

A megrendelt könyv(ek) árát, valamint a szállítás díját Ön a megrendeléskor fizetheti ki bankkártyájával. A kiválasztott könyvek megrendelése után Ön a SimplePay fizetőoldalára irányítjukkerül, ahol a Bank által használt, PCI DSS tanúsítvány által minősített, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál a “"bankkártyás fizetés”" feliratra kattintsanak, majd a SimplePay fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják.

Szállítási feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A már megjelent termékekre leadott rendelésben szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. Ha Ön eredeti megrendelésének leadása után úgy dönt, hogy módosítja megrendelését, a szállítási díj a ténylegesen teljesítendő termékek ára alapján fizetendő .

 

Belföldi házhoz szállítás

A megrendelt könyveket a hatályos adatvédelmi szabályzatunkban felsorolt futárszolgálatok útján fogjuk eljuttatni Önnek. A megrendeléseket a futárszolgálat munkatársai előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről. A házhoz szállítás díja a vásárolt könyvek értékétől függően: Belföldi házhozszállítás esetén választhat utánvétes és online bankkártyás fizetés között.

Házhoz  szállítás díjai 2021. november 16-tól:

Az oldalon történő bankkártyás fizetés esetén 0-10 .000 Ft között 1.000 Ft, 10 .001 Ft felett ingyenes.

Utánvét esetén 0-10 .000 Ft között 1.200 Ft, 10 .001 Ft felett ingyenes.

Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti.

Átvétel GLS Pontonban

A GLS CsomagPont a lakossági ügyfelek hálózata, ahol feladhatja és átveheti csomagját, melyet belföldön vagy akár az Európai Unió tagországaiban kézbesítünk. Címzettjeink részére csomag átvételt biztosítunk minden GLS CsomagPontban. A GLS Csomagpontok több mint 400 településen megtalálhatók. 

Országos lefedettség

Országosan több mint 400 településen, több mint 1 000 GLS CsomagPont

Ezeken az átvételi pontokon nincs lehetőség ajándékkártyával és utalvánnyal fizetni!

Átvételi költségek a GLS Pontokban 2021. november 16-tól:

Az oldalon történő bankkártyás fizetés esetén 0-10 .000 Ft között 700 Ft, 10 .000 Ft felett ingyenes.

Utánvét esetén 0-10 .000 Ft között 900 Ft, 10 .000 Ft felett ingyenes

A kiválasztott könyveket általában 3 – 6 munkanapon belül, de legkésőbb 10 munkanapon belül szállítjuk a megadott szállítási címre.