Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csaba Márk

Csabai Márk (Budapest1985október 21.) magyar krimiíró, blogíró. Stílusa Rejtő JenőéhezRaymond Chandleréhez hasonló.

Pályája:

Középiskolai tanulmányait 2004-ben a budapesti Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskolában végezte el, majd a Falcon Script and Novel writingban folytatta. Az iskolából kikerülve a vendéglátó szakmában kezdett dolgozni. Dolgozott bárokban, bármixerként számos versenyt is nyert. Jelenleg is vendéglátásban dolgozik a családi éttermében. A vendéglátás mellett kezdett az írással foglalkozni. Szabadidejében fiatal írópalántáknak ad szakmai segítséget, kezdetben a krafiti.hu-val közösen. Az írás és a vendéglátás mellett, 2014 elején, ötletgazdaként megalapította Berta Péter barátjával karöltve a "Jelen Vagyok" Tehetséggondozó Egyesületet, ahol azóta is az elnöki pozíciót tölti be. 2017-ben elindította az #olvasnimeno programot, amely mára a hazai könyvpiac egyik könyváruházává nőtte ki magát.

Mark Wander

Első könyvei még Mark Wander néven jelentek meg. W, mint az M fordítottja, majd az angol vándor szót illesztette hozzá. Mark Wanderként megírt művei: Rossz úton 2008-ban, majd 2010-ben a Bosszú kötelez.

Csabai Márk

2011-ben már saját nevén írta az Egy csibész naplóját, mely 2012 júniusában került újra boltokba az Ulpius-ház Kiadó gondozásában. 2012 októberében szintén az Ulpius-ház Könyvkiadó gondozásában jelent meg a Nem tündérmese és a sorozat részeként debütált az Áfi Ramón meló című regénye is. Az Ulpius-ház Könyvkiadó után az Athenaeum Kiadónál folytatta munkáját. 2015 szeptemberében mutatták be A Hatlövetű című regényét. Ezt pedig 2017 őszén a Határtalanok című kötete követte egy új kiadó gondozásában.

Rendezés: