Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.900 Ft
Menny.:db

Borkészítés barrik eljárással

Ár:
2.900 Ft
Menny.:db

Leírás

A könyv tudományos alapossággal, de a kezdő borászoknak is érthetően ad útmutatást a barrikolásról, erről a sokrétű, nagy szakértelmet és tapasztalatot igénylő borkészítési eljárásól. Célja, hogy a legfontosabb kritériumokat és a helyes döntési alapelveket adja azoknak a gyakorlati szakembereknek a kezébe, akik emellett a borkezelési eljárás mellett döntöttek.
A barrikolás olyan borkészítési eljárás, ami karakteres aromát kölcsönöz a bornak. A hordó faanyagának kiválasztása, a borban lejátszódó folyamatok és a befolyásoló tényezők ismerete a tárolás során, mind-mind nagyon fontos a bor optimális kezelése szempontjából. Ehhez az optimális kezeléshez ad útmutatást a kötet. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Szerző Robert Steidl - Georg Leindl
Fordító Nagy Ákosné
Eredeti cím Barriquesbau (Grundlagen, Möglichkeiten, Varianten)
Kiadás éve 2010
Terjedelem 79
Méret 145x200
Súly 0,22
Sorozat Borász akadémia
Kiadó Mezőgazda Kiadó