Leírás
A biológiai almasavbontás a jobb eltarthatóság és az aroma harmonizálásának eszköze. Ennek a mikrobiológiai folyamatnak a tökéletes lezajlása nem garantálható teljes biztonsággal. Sok tényezőt kell figyelembe venni, hogy megfelelő eredményt érjünk el.
E könyv célja, hogy ezeket a tényezőket és a kockázatok komplexitását tudatosítsuk, hogy az almasavbontást problémamentesen végrehajthassuk.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Paraméterek
Szerző | Robert Steidl - Georg Leindl |
Fordító | Pátkai Györgyi dr. |
Eredeti cím | |
Kiadás éve | 2009 |
Terjedelem | 93 |
Méret | 145x200 |
Súly | 0,24 |
Sorozat | Borász akadémia |
Kiadó | Mezőgazda Kiadó |