Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.900 Ft
Menny.:db

A szója feldolgozása, felhasználása

Ár:
3.900 Ft
Menny.:db

Leírás

A szója a XX. század karriernövénye. Nemcsak Kelet-Ázsia, de már Európa és Amerika népeinek táplálkozásába is nélkülözhetetlenül beépült. A modern élelmiszeripar egyetlen ága sem nélkülözi ma már a szójafehérjét, a szójababot vagy a szójalecitint, hiszen beltartalmi, táplálkozásbiológiai értéke vitathatatlan, kedvező élettani hatása bizonyított. A három elismert hazai szerző ismerteti a szója sokirányú feldolgozási lehetőségét, azok ipari technológiáját, a szójatermékeket, a szója élelmiszer-ipari szerepét, a szójakészítményeket és felhasználási területüket, a takarmányozásban betöltött szerepét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Szerző Balikó Sándor - Bódis László - Kralovánszky U. Pál
Fordító
Eredeti cím
Kiadás éve 2007
Terjedelem 180
Méret 170x240
Súly 0,46
Sorozat
Kiadó Mezőgazda Kiadó