Leírás
A szója a XX. század karriernövénye. Nemcsak Kelet-Ázsia, de már Európa és Amerika népeinek táplálkozásába is nélkülözhetetlenül beépült. A modern élelmiszeripar egyetlen ága sem nélkülözi ma már a szójafehérjét, a szójababot vagy a szójalecitint, hiszen beltartalmi, táplálkozásbiológiai értéke vitathatatlan, kedvező élettani hatása bizonyított. A három elismert hazai szerző ismerteti a szója sokirányú feldolgozási lehetőségét, azok ipari technológiáját, a szójatermékeket, a szója élelmiszer-ipari szerepét, a szójakészítményeket és felhasználási területüket, a takarmányozásban betöltött szerepét.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Paraméterek
Szerző | Balikó Sándor - Bódis László - Kralovánszky U. Pál |
Fordító | |
Eredeti cím | |
Kiadás éve | 2007 |
Terjedelem | 180 |
Méret | 170x240 |
Súly | 0,46 |
Sorozat | |
Kiadó | Mezőgazda Kiadó |